--> ]]>

Karadayi 3.Sezon


KARADAYI DİZİSİNİN 3. SEZON (YENİ SEZON) NE ZAMAN BAŞLAYACAK?
Karadayı  dizisinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı henüz kesin olmasa da aldığımız bilgilere göre geçen sene 15 Eylül'de başlayan 2.sezon gibi  Karadayı dizisinin yeni sezonunun da yine 15 Eylül'de başlayacağı düşünülüyor.
KARADAYI DİZİSİNİN 2. SEZON SON BÖLÜMÜ  ÖZET
karadayi-yeni-sezon.png
Mehmet Saim düşmanın ne kadar güçlü ve zeki olduğunun farkındadır. Mahir'in babasının ve kendisinin başına gelen olayları araştırmaktan vazgeçmeyeceğinden emindir. Mahir'in er ya da geç kendi ismine ulaşmasına engel olmak zorundadır. Bu kez gerçekten büyük oynamaya karar verir. Düğünden önce Mahir'den sonsuza kadar kurtulacaktır. Bunun için İstanbul'un en acımazsız, en gözü kara, en vicdansız kabadayısını bulacaktır. Aradığı özellikler Mehmet Saim'i sürpriz bir isme götürür. 
Seyis söz verdiği gibi Orhan'ın bir gün önce hürriyetine kavuşmasını sağlar. Her şey Orhan'ın arzu ettiği gibi ilerlemektedir artık özgürdür ve ailesinin bundan haberi yoktur. Orhan serbest kalır kalmaz Seyis'in gerçek dünyasıyla tanışır. Seyis özenle baktığı ve sabırla beklediği Orhan'a ilk görevini verir. Orhan'ı hayatının en büyük sınavı beklemektedir. 
Necdet, Sinan Koca cinayetinin zanlısı olarak tutuklanır. Ayten ise her şeyden habersiz mağdur eş rolüne devam etmektedir. Necdet'in ifadesini doğrulamaya ve onu kurtarmaya hiç niyeti yoktur. Hayattan ve Necdet'ten intikamını almak ve hep hayal ettiği yerde olmak için eline geçen bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirecektir.
Bu sırada düğün günü gelip çatar. Birkaç saat sonra evlenecek olan Mahir ve Feride heyecan içindedir.Feride gelin çıkacağı baba evinde son hazırlıklarını yaparken, Mahir'in evinde de tatlı bir telaş vardır. Herkes çok mutludur oysa birkaç dakika sonra hayatları sonsuza kadar değişecektir. Vuslata beş kala Mahir'in hayatına kocaman bir bomba düşecek ve hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. 
MEHMET SAİM'İN ŞİFRELERİ...(3. YENİ SEZON)

Hâkime Feride'ye "Sen yanmazsan, ben yanmazsam biz yanmazsak nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa" mısralarıyla seslenen Mahir, "Beyefendi" lakaplı Mehmet Saim'in şifrelerini çözebilecek mi? Mehmet Saim büyük aşkın arasına girmeyi başarabilecek mi? Yeni bölümü büyük bir merakla bekleyen Türkiye, bu soruların cevaplarını öğrenmek için gün sayıyor. Ay Yapım imzalı, senaristliğini Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın, yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar ve Cem Karcı'nın üstlendiği efsane dizi "Karadayı" üçüncü sezonunda da pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi olmaya devam edecek

Karadayi 3.Sezon Fragmanı



Karadayı 76. Bölümü  15 Eylül 2014 Pazartesi Saat 20.00’de Atv’de

Karadayi 15 Eylülde Atv de Başlıyor.

Karadayi Bomba Gibi Geliyor

Milyonları ekrana kitleyen Karadayı 'nın 3. sezon fragmanı yayınlandı.Mahir ve Feride'nin damatlık ve gelinlikle dans ettiği sahnenin fragmanı izlenme rekoru kırdı.








Karadayı 76.Bölüm tek part,Karadayı 76.Bölüm tek part,Karadayı 76.Bölüm tek part,Karadayı 76.Bölüm tek part izle,Karadayı 76.Bölüm part 1 15 eylül

anıl koldaş yazıları Bergüzar Korel Çetin Tekindor Karadayı Karadayı Dizisi Karadayı Dizisi Adını Kalbime Yazdımları Karadayı Dizisi Bölüm Yorumları Karadayı Dizisi Çekim Yeri Karadayı Dizisi Hangi Gün Oynuyor? Karadayı Dizisi İlk Fragmanı İzle Karadayı Dizisi Jenerik Müziği Karadayı Dizisi Kaç Bölüm Yayınlandı? Karadayı Dizisi Ne Zaman Başlayacak Karadayı Dizisi Oyuncuları Karadayı Dizisi Saat Kaçta Başlayacak Karadayı Dizisi Saat Kaçta Oynuyor Karadayı Dizisi Şarkısı Karadayı Dizisi Tekrarı Hangi Gün Karadayı Dizisi Videosu ve Fragmanı Karadayı İzle Karadayı Roman Özeti kenan imirzalıoğlu

0 yorum:

Yorum Gönder