--> ]]>

Medcezir 39.Bölüm ( 2.Sezon 1.Bölüm )


Medcezir ekranlara bomba gibi geri dönüyor. İzleyicilerini ekrana kilitleyen sezon fineli ile sevenlerine kısa bir süreliğine veda eden Medcezir yeni kadrosuyla yine beğeni toplayacağa benziyor. Medcezir'de Ender karakterini oynayan dizinin güzel yüzlerinden Mine Tugay'ın Medcezir'den ayrılmasının ardından yeni bir isim Medcezir'e katıldı. 2014 yılının Miss Turkey 3. güzeli Aybüke Pusat Medcezir'in yeni sezonunda dizi kadrosunda yer alacak.
Türkiye 3. güzeli Aybüke Pusat, Medcezir’in yeni sezonunda Elif karakteriyle izleyici karşısına çıkacak.  Pusat’ın ilk oyunculuk tecrübesinde hayat vereceği Elif karakterinin yolu tesadüfen Yaman ve Mert ile kesişecek ve bu kesişme Altınkoy'da dengelerin değişmesine neden olacak.


Aybüke Pusat Kimdir ?


AYBÜKE PUSAT: "HAYALLERİNİ KURMUŞTUM"
1995 yılında Ankarada doğan güzel finalist Hacettepe Üniversitesi Bale Bölümünde eğitimini devam ettirmektedir. Aynı anda iki üniversite okuyor güzel finalist ikinci üniversitesini de Anadolu Üniversitesinde İşletme bölümünde okumaktadır. İngilizcesi üst düzey olan Aybüke Pusat, bir çok oyunda balerin olarak görev yapmıştır.
Yaş: 19
Boy: 1.72
Doğum Yeri: Ankara
Eğitimi: Eskişehir Anadolu Üniversitesi – İşletme Bölümü / Hacettepe Üniversitesi –  Bale Bölümü
Mesleği: Balerin
Hobileri: Bale, Piyano, Dans,

37.Bölüm Fragmanı :






Medcezir 39.Bölüm full izle,medcezir izle medcezir aybüke medcezir izle medcezir yeni sezon,medcez,r 2.sezon 1.bölüm,medcezir son bölüm,medcezir son bölüm izle,medcezir 39.bölüm tek part,medcezir 2. sezon hd izle,dizi izle,

0 yorum:

Yorum Gönder